ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ

Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Ασφάλιση αυτοκινήτου myCar, από τη myDirect

Στην ασφάλεια αυτοκινήτου, η myDirect σας προσφέρει προγράμματα που καλύπτουν εσάς και το αυτοκίνητό σας και προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες!

Τα φτιάχνετε όπως εσείς θέλετε, με βάση τις καλύψεις που επιθυμείτε! Έτσι προσαρμόζετε τις τιμές στα μέτρα σας και πληρώνετε για καλύψεις που χρειάζεστε πραγματικά χωρίς κόστος για καλύψεις που στην ουσία δεν σας είναι απαραίτητες!

Το βασικό πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου "Basic Saver" περιλαμβάνει την υποχρεωτική από το νόμο κάλυψη καθώς και μία σειρά από επιπλέον καλύψεις που σας προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά. Προαιρετικά, μπορείτε να προσθέσετε την κάλυψη θραύσης τζαμιών.

Επίσης, αν επιθυμείτε, απόλυτη προστασία από την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας, μπορείτε να προσθέσετε τα πακέτα καλύψεων Plus Saver και Full Saver, τα οποία σας την εξασφαλίζουν.

Όποιο πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου και αν επιλέξετε, σας παρέχεται φροντίδα ατυχήματος 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.


Σε όλα τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου myDirect, έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε την οδική βοήθεια και να αισθανθείτε ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.
Εκτός από την ασφαλιστική σας κάλυψη, η myDirect σας παρέχει ένα σύνολο υπηρεσιών που δίνουν επιπρόσθετη αξία στο συμβόλαιό σας και μεγιστοποιούν τις παροχές προς εσάς και το αυτοκίνητό σας!

Υπολογίστε τώρα τα ασφάλιστρα για το αυτοκίνητό σας και διαπιστώστε τι μπορούν να σας προσφέρουν τα ασφαλιστικά προγράμματα της myDirect.x
LOGIN
x
Δημιουργία myAccount
Είστε πελάτης της myDirect, δηλαδή έχετε ήδη κάποιο
συμβόλαιο ή Κωδικό Πελάτη;
x
Υπενθύμιση Password
x
Υπενθύμιση Username
E-mail
 
 
Ημ/νία γέννησης
 
 
 
 
Επικοινωνία
x

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και ένας εκπρόσωπος της myDirect θα επικοινωνήσει μαζί σας στο τηλέφωνο που θα δηλώσετε.
Η επικοινωνία πραγματοποιείται καθημερινά μεταξύ 09:00 και 20:00.

Όνομα:
 
Τηλέφωνο:
 
 
Επώνυμο:
 
   
 
Σχόλια:
 
x
Φόρμα επικοινωνίας
Συμπληρώστε όλα τα πεδία της παρακάτω φόρμας προκειμένου να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Θα φροντίσουμε να απαντήσουμε άμεσα στο αίτημά σας.
Όνομα Επώνυμο
 
 
Email Τηλέφωνο
 
 
Κείμενο